


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 668kj
Fedt 8,14g
– heraf mættede fedtsyrer 3,29g
Kulhydrat 15,30g
Kostfibre 3,90g
Protein 4,67g

Frugtpålæg med Plant Mate
Ingredienser
1. del
- 50 g Plant Mate produkt. Vælg imellem eller mix: Granulate 1000/ Protein Mini
- 150 g tørrede figner (vægt uden stilke)
- 50 g tørrede usvovlede abrikoser
- 600 g kogende varmt vand (600g=6 dl)
- 75 g hasselnødder
- 30 g kokosolie
- 20 g kakao
- 1,5 g salt (1,5g=1/3 tsk)
Sådan gør du
- Klip eventuelle stilke af fignerne.
- Kom figner, abrikoser, Plant Mate stykkerne i en skål og hæld 6 dl. kogt varmt vand i skålen. Lad blandingen stå og bløde op og køle af i ca. 1/2 time.
- Kværn hasselnødderne helt fint i en food processor.
- Kom blandingen af figner, abrikoser, Plant Mate stykker og vand op i foodprocessoren til de fint kværnede hasselnødder. Tilsæt kokosolie, kakao og salt og kør indtil pålægget er smørbart.
- Kom pålægget på rengjortebeholdere og opbevar på køl.
Noter
Serveringsforslag:
Servér frugtpålægget på brød eller som mellemlag i en kage.
Opbevaring:
Frugtpålæg m Plant Mate er fryseegnet.
Tips til anvendelse af rest:
Anvend evt. rester i brøddej eller i kager.
Læg en kommentar
Du skal være logged på for at skrive en kommentar.