Frugtpålæg med Plant Mate
Frugtpålæg med Plant Mate
Frugtpålæg med Plant Mate

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 668kj
Fedt 8,14g
– heraf mættede fedtsyrer 3,29g
Kulhydrat 15,30g
Kostfibre 3,90g
Protein 4,67g

Frugtpålæg med Plant Mate

Frugtpålæg med Plant Mate

20 personer Udskriv opskrift

Ingredienser
  

1. del

  • 50 g Plant Mate produkt. Vælg imellem eller mix: Granulate 1000/ Protein Mini
  • 150 g tørrede figner (vægt uden stilke)
  • 50 g tørrede usvovlede abrikoser
  • 600 g kogende varmt vand (600g=6 dl)
  • 75 g hasselnødder
  • 30 g kokosolie
  • 20 g kakao
  • 1,5 g salt (1,5g=1/3 tsk)

Sådan gør du
 

  • Klip eventuelle stilke af fignerne.
  • Kom figner, abrikoser, Plant Mate stykkerne i en skål og hæld 6 dl. kogt varmt vand i skålen. Lad blandingen stå og bløde op og køle af i ca. 1/2 time.
  • Kværn hasselnødderne helt fint i en food processor.
  • Kom blandingen af figner, abrikoser, Plant Mate stykker og vand op i foodprocessoren til de fint kværnede hasselnødder. Tilsæt kokosolie, kakao og salt og kør indtil pålægget er smørbart.
  • Kom pålægget på rengjortebeholdere og opbevar på køl.

Noter

Serveringsforslag:
Servér frugtpålægget på brød eller som mellemlag i en kage.
Opbevaring:
Frugtpålæg m Plant Mate er fryseegnet.
Tips til anvendelse af rest:
Anvend evt. rester i brøddej eller i kager.