Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)

Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Krydret sauce til pasta eller lasagne

4 personer Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 125 g Plante Hakket (125 g = 1 pose)
  • 0,5 dl planteolie
  • 2 dl rødløg i tern
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 4 dl champignon i skiver
  • 3 dl gulerod i tynde skiver
  • 1 dl bladselleri i små stykker
  • 6 dl vand
  • 1 dåse hakket tomat (1 dåse = 400 g)
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • 1 spsk salt
  • 0,5 tsk sort peber
  • 2 tsk sød paprika
  • 2 tsk oregano eller timian
  • 0,5 tsk sukker - kan udelades

Sådan gør du
 

  • Løg og hvidløg brunes i olien i få minutter.
  • Champignon, gulerod, salt og krydderier tilsættes.
  • Dernæst tilsættes vand, Plante Hakket, Tomat og blegselleri og retten varmes op til kogepunktet. Rør godt rundt så Plante Hakket blandes godt med de øvrige ingredienser.
  • Skru lidt og lad retten simre under låg i ca. 15 min. ved middel varme.

Noter

Plant Mate krydret sauce kan også tilsættes kapers og evt. drysses med revet parmesanost ved servering.
Ønskes en dybere rødlig farve i saucen, kan en mindre del af vandet udskiftes med rødbedesaft.
Server med rodfrugtmos eller pasta. Sæt gerne en skål med revet parmesan på bordet.
Plant Mate krydret sauce er også velegnet som sauce til en lasagne.

Allergener

Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .