Marineret Plant Mate

Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)

Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Marineret Plant Mate

– kan anvendes til mange retter.
Se forslag til smagsvarianter herunder.

4 personer Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 125 g Plante Stykker (125 g = 1 pose)
  • 5 dl vand
  • 1 tsk grønsagsbouillon (1 tsk = 1 terning)
  • 4 stk laurbærblade
  • 5 dl løg, hakket
  • 2 spsk hvidløg, hakket
  • 7 dl champignon i skiver
  • 0,5 dl olie
  • 1 dåse tomatpure (1 dåse = 70 g)
  • 1 dåse hakket tomat (1 dåse = 400g)
  • 1,5 tsk salt
  • 0,25 tsk sort peber
  • 2 spsk paprika, sød
  • 0,25 tsk spidskommen
  • 0,75 tsk røget paprika
  • 2,5 dl fløde eller plantefløde

Sådan gør du
 

  • Plante Stykker overhældes med varm grønsagsbouillon, tildækkes og trækker i ca. 15 min.
  • Løg og hvidløg ristes i olien og simrer ved svag varme i nogle minutter. Rør i gryden undervejs.
  • Champignon og tomatkoncentrat brunes med i yderligere 5 min.
  • Tilsæt derefter krydderier, hakket tomat og fløde.
  • Til sidst tilsættes Plante Stykker og evt. ikke optaget bouillon samt fløde. Kog op og lad derefter retten simre i ca. 15 min. under låg.

Noter

Denne Stroganoff har en meget fyldig og krydret smag. Kan serveres med kogte rodfrugter eller en mos. Drys evt. med persille.

Allergener

Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .

Se også opskrifter med marinerede Plante Stykker og Plante Hakket, som giver både farve og smag. Klik her