Plant Mate Stroganoff

Til 4 personer

Ingredienser:

1 pose Plante Stykker, 125g
5 dl vand
1 tsk eller en terning grønsags bouillon
4 laurbærblade
5 dl Løg, hakket
2 spsk Hvidløg, hakket
7 dl Champignon i skiver
1/2 dl olie
1 dåse/70g tomatpuré
1 dåse/400g Hakket tomat
1 1/2 tsk salt
1/4 tsk sort peber
2 spsk Sød paprika
1/4 tsk Spidskommen
3/4 tsk Røget paprika
2 1/2 dl fløde eller plantefløde

  1. Plante Stykker overhældes med varm grønsagsbouillon, tildækkes og trækker i ca. 15 min.
  2. Løg og hvidløg ristes i olien og simrer ved svag varme i nogle minutter. Rør i gryden undervejs.
  3. Champignon og tomatkoncentrat brunes med i yderligere 5 min.
  4. Tilsæt derefter krydderier, hakket tomat og fløde.
  5. Til sidst tilsættes Plante Stykker og evt. ikke optaget bouillon samt fløde. Kog op og lad derefter retten simre i ca. 15 min. under låg.
  • Denne Stroganof har en meget fyldig og krydret smag. Kan serveres med kogte rodfrugter eller en mos. Drys evt. med persille.

  • Opskriften er udviklet af Smagsnørd
    Michael Lauridsen.

Print Friendly, PDF & Email