
Plant Mate Baby Bolognese
Til 4 personer
Ingredienser:
1 pose Plante Hakket eller Granulat, 125g
1 mellemstort løg, finthakket
1 pastinak, skåret i små tern eller revet
2 fed hvidløg, fint snittet
4-5 spsk olie
1 dåse flåede tomater, 400g
3 spsk tomatpuré
5 dl vand
1 stilk rosmarin, hakkede blade
1 tsk sød paprika
10g tørret kantarel eller anden svamp, hakket
2 laurbærblade, knust
1/2 tsk Salt
De finthakkede ingredienser gør, at det er nemt for små børn at spise denne mildt krydrede Plant Mate Bolognese.
Se blot Bertil på billedet!
-
Rist løg og pastinak i olien til de får lidt farve.
-
Tilsæt rosmarin og hvidløg og rist videre i ca. 1 minut.
-
Tilsæt tomatpuréen og lad den riste med i 30 sek.
-
Tilsæt dernæst vand, svampe, laurbær, salt, flået tomat samt krydderier. Lad retten simre ved svag varme i ca. 30 min.
-
Smag retten til med f.eks. æbleeddike, gastrik eller balsamico og evt. lidt mere salt.
Rist løg og pastinak i olien til de får lidt farve.
Tilsæt rosmarin og hvidløg og rist videre i ca. 1 minut.
Tilsæt tomatpuréen og lad den riste med i 30 sek.
Tilsæt dernæst vand, svampe, laurbær, salt, flået tomat samt krydderier. Lad retten simre ved svag varme i ca. 30 min.
Smag retten til med f.eks. æbleeddike, gastrik eller balsamico og evt. lidt mere salt.
Opskriften er udviklet af kokken, Thomas Rybjerg Larsen