Plant Mate "Placon"

Facon
– Sprøde og saltede toppings

Til 4 portioner

Ingredienser:

40 g Protein Mini eller Plant Mate Hakket
olie til stegning
50 g champignon, fint hakket
2 spsk rødbedesaft
1 tsk salt
1½ dl vand
1 tsk bouillonpulver eller ½ terning
1 tsk røget paprika

  • Dette sprøde knas kan anvendes på rigtig mange måder. Som f.eks. mange anvender ristede bacontern. På en suppe, på salat, på smørrebrød, på postejer og meget andet.

  1. Alle ingredienser undtaget Plant Mate og olie blandes i en gryde og varmes op til kogepunktet under omrøring.
  2. Blandingen hældes over Plant Mate stykkerne i en skål og trækker i 15 min. . Omrør et par gange undervejs.
  3. Derefter sies overskydende væske fra. Lad det dryppe godt af.
  4. Varm olien op til høj varme på en pande og tilsæt blandingen. Ristes nu i ca. 3 min. imens stykkerne vendes på panden.
  5. Hvis du syntes, at topping-blandingen mangler salt, så tilsæt lidt ekstra imens de er varme

  • TIP: Hvis en større portion ønskes, så brug enten en meget stor pande eller rist blandingen i flere omgange. Det er vigtigt at varmen på panden holdes oppe og at stykkerne ligger i ét lag på panden for at blive fine og sprøde.

  • Opskriften er udviklet af Magnus og Daniel. De har været kreative praktikanter på Plant Mate i nogle måneder og vi kan love at ALT er smagt og testet før opskriften kommer på siden her!

Print Friendly, PDF & Email