Pasanda

Pasanda

Til 4-5 personer

Ingredienser:

1 pose Plante Stykker eller Plante Strimler, 125g
300 g champignon i skiver
150 g hokkaido græskar i små tern
300 g løg i tern
3 fed hvidløg, hakket
400 g tomat passata eller hakket tomat
400 g kokosmælk
100 g græskarkerner
3½ spsk olie
2-4 spsk citronsaft
3½ dl vand
2 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk paprika, sød
1 spsk ingefær, revet
1 tsk korianderfrø, stødt
1 tsk spidskommen, stødt
1/2 tsk sort peber
1/2 tsk kanel, stødt
1 knivspids cayennepeber
1 knivspids nelliker, stødt

  1. Løg og hvidløg brunes i olien
  2. Tilsæt derefter alle krydderierne minus citron og sukker.
  3. Krydderierne vendes et par gange med løgene.
  4. Champignon, vand, tomat og salt tilsættes og koges op.
  5.  Plant Mate stykkerne og græskarkernerne tilsættes og retten simrer derefter i ca. 15 min. under hyppig omrøring.
  6. Græskar, sukker og kokosmælk tilsættes og retten simrer videre i 5-10min.
  7. Til sidst smages til med citronsaft.
  • Pasandaen kan serveres med kogte korn eller ris – og gerne en frisk salat eller råkost.
  • Opskriften er udviklet af Vegetarzan. Hos Vegetarzan kan du også købe Pasanda og flere andre retter med Plant Mate produkter. Vegetarzan leverer økologiske færdigretter over hele landet. Se mulighederne her:  www.vegetarzan.dk

Print Friendly, PDF & Email