Plant Mate Postej

Plant Mate Plante postej

Denne portion giver ca. 400g postej

Ingredienser:

80g Plante Hakket eller Protein Mini
1 tsk Grønsagsbouillon, pulver
1,8 dl vand
100g Champignon i kvarte eller skiver
1 løg i tern
0,5 dl olie
1 tsk salt
1/4 tsk allehånde
1/2 tsk røget sød paprika
1/4 tsk muskat

  1. Plante Hakket eller Protein Mini blandes med bouillonpulver, krydderier, salt og vand. Lad det trække i ca. 10 min. til det meste af væsken er optaget. Rør et par gange undervejs.
  2. Løgene steges i olien til de er klare og bløde.
  3. Champignon, løg og det opblødte Plant Mate produkt med krydderierne og vand – blandes. Det hele hakkes i foodprocessor eller med en stavblender til massen er finthakket.
  4. Olien tilsættes langsomt i en tynd stråle under fortsat hakning. Fortsæt indtil massen er cremet og ensartet.
  5. Postejmassen hældes i form eller ildfast fad og bages i vandbad ved 180 grader i 30 min.
  • Mild og God
    Den postej er mild og cremet som en klassisk finthakket leverpostej.
    Ønskes en mere krydret smag, så kan der nemt tilsættes flere krydderier.
  • Denne postej er udviklet af Plant Mate kokkefolket.

Print Friendly, PDF & Email