
Plant Mate Plante postej
Denne portion giver ca. 400g postej
Ingredienser:
80g Plante Hakket eller Protein Mini
1 tsk Grønsagsbouillon, pulver
1,8 dl vand
100g Champignon i kvarte eller skiver
1 løg i tern
0,5 dl olie
1 tsk salt
1/4 tsk allehånde
1/2 tsk røget sød paprika
1/4 tsk muskat
- Plante Hakket eller Protein Mini blandes med bouillonpulver, krydderier, salt og vand. Lad det trække i ca. 10 min. til det meste af væsken er optaget. Rør et par gange undervejs.
- Løgene steges i olien til de er klare og bløde.
- Champignon, løg og det opblødte Plant Mate produkt med krydderierne og vand – blandes. Det hele hakkes i foodprocessor eller med en stavblender til massen er finthakket.
- Olien tilsættes langsomt i en tynd stråle under fortsat hakning. Fortsæt indtil massen er cremet og ensartet.
- Postejmassen hældes i form eller ildfast fad og bages i vandbad ved 180 grader i 30 min.
- Mild og God
Den postej er mild og cremet som en klassisk finthakket leverpostej.
Ønskes en mere krydret smag, så kan der nemt tilsættes flere krydderier.
Denne postej er udviklet af Plant Mate kokkefolket.