Pasanda

Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)

Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Pasanda

4 personer Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 125 g Plante Stykker eller Plante Strimler
  • 300 g champignon i skiver
  • 150 g hokkaido græskar i små tern
  • 300 g løg i tern
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 400 g tomat passata eller hakket tomat
  • 400 g kokosmælk
  • 100 g græskarkerner
  • 3,5 spsk olie
  • 3 spsk citronsaft
  • 3,5 dl vand
  • 2 spsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk paprika, sød
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 1 tsk korianderfrø, stødt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk sort peber
  • 0,5 tsk kanel, stødt
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 knivspids nelliker, stødt

Sådan gør du
 

  • Løg og hvidløg brunes i olien.
  • Tilsæt derefter alle krydderierne minus citron og sukker.
  • Krydderierne vendes et par gange med løgene.
  • Champignon, vand, tomat og salt tilsættes og koges op.
  • Plant Mate stykkerne og græskarkernerne tilsættes og retten simrer derefter i ca. 15 min. under hyppig omrøring.
  • Græskar, sukker og kokosmælk tilsættes og retten simrer videre i 5-10min.
  • Til sidst smages til med citronsaft.

Noter

Pasandaen kan serveres med kogte korn eller ris – og gerne en frisk salat eller råkost.

Allergener

Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .

Opskriften er udviklet af Vegetarzan. Hos Vegetarzan kan du også købe Pasanda og flere andre retter med Plant Mate produkter. Vegetarzan leverer økologiske færdigretter over hele landet. Se mulighederne her:  www.vegetarzan.dk