Næringsindhold pr. 100 g:
Plant Mate lakridskugler
Ingredienser
- 100 g Protein Mini eller Plant Mate Granulat
- 3 dl lakridsrodste
- 500 g dadler
- 100 g mandler eller mandelmel
- 4 tsk lakridspulver
- 80 g jomfrukokosolie
- 200 g mørk chokolade
- 1 knivspids salt
- rismel
Sådan gør du
- Protein Mini eller Granulat sættes i blød i teen og står i 20 minutter.
- Mandler blendes i foodprocessor til de er som mel.
- Plant Mate blandingen tilsættes mandelmelet og derefter også dadler, lakrids, salt og kokosolie. Røres godt sammen.
- Konfektmassen rulles til små kugler, som rulles i rismel for at undgå at de klistrer. – Konfektmassen kan også trykkes lidt ud på bagepapir og sættes i fryseren 1 times tid inden den formes til kugler. Det gør det nemmere og mindre klistret at arbejde videre med
- Derefter rulles kuglerne. Ønsker du chokoladeovertræk, kan kuglerne med fordel fryses inden, da chokoladen så stivner hurtigt og er nemmere at styre!
- Chokoladen smeltes. Stik en tandstik i kuglerne og døp dem i chokoladen.Lad dem tørre.
- Derefter kan de evt. sættes i fryseren. De behøver blot at udtages kort tid før servering
Noter
Disse små kugler er det rene Mums! De serveres og sælges hos Kunst og Kulturcenter Tuskær i Fjaltring ved Vesterhavet. Tuskær har det økologiske spisemærke og er beriget med særdeles kreative madfolk!
www.tuskaer.dk
www.tuskaer.dk
Læg en kommentar
Du skal være logged på for at skrive en kommentar.