Plant Mate Postej

Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)

Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Plant Mate Plante postej

400 g postej Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 80 g Plante Hakket eller Protein Mini
  • 1 tsk grønsagsbouillon, pulver
  • 1,8 dl vand
  • 100 g champignon i kvarte eller skiver
  • 1 stk løg i tern
  • 0,5 dl olie
  • 1 tsk salt
  • 0,25 tsk allehånde
  • 0,5 tsk røget sød paprika
  • 0,25 tsk muskat

Sådan gør du
 

  • Plante Hakket eller Protein Mini blandes med bouillonpulver, krydderier, salt og vand. Lad det trække i ca. 10 min. til det meste af væsken er optaget. Rør et par gange undervejs.
  • Løgene steges i olien til de er klare og bløde.
  • Champignon, løg og det opblødte Plant Mate produkt med krydderierne og vand – blandes. Det hele hakkes i foodprocessor eller med en stavblender til massen er finthakket.
  • Olien tilsættes langsomt i en tynd stråle under fortsat hakning. Fortsæt indtil massen er cremet og ensartet.
  • Postejmassen hældes i form eller ildfast fad og bages i vandbad ved 180 grader i 30 min.

Noter

Mild og God
Den postej er mild og cremet som en klassisk finthakket leverpostej.
Ønskes en mere krydret smag, så kan der nemt tilsættes flere krydderier.
 

Allergener

Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .

Denne postej er udviklet af Plant Mate kokkefolket.