
Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)
Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Plant Mate Tunfri salat eller mousse
Ingredienser
- 100 g Plante Stykker eller Plante Hakket
- 1 dl mayonaisse eller vegansk mayo (1 dl = 100 g)
- 1,25 spsk æblecidereddike eller citronsaft (1,25 spsk eddike = 1 spsk citron)
- 1 dl olie (1 dl = 100 g)
- 15 g kapers
- 2 dl vand
- 1 dl løg, fintsnittet (1 dl = 60 g)
- 1 g tangpulver eller fintsnittet Nori tang (1 g tangpulver = 1 tsk Nori tang)
- 1 tsk salt (1 tsk = 5 g)
- 0,5 tsk sort peber, kværnet (0,5 tsk = 0,5 g)
Sådan gør du
- Plante stykkerne overhældes med vand og æblecidereddike. Trækker 5 min. Rør i skålen et par gange.
- Derefter røres plantestykkerne på røremaskine eller med håndmixer på lav hastighed. Stykkerne må gerne begynde at trevle lidt i overfladen.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser og rør Tunfri mousse forsigtigt sammen.
- Kan holde sig i køleskab ca. 1 uge
Noter
Server evt. til en frokost på ristet brød.
Allergener
Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .
Opskriften er udviklet af Morten Fenger, Vegetarzan.
Læg en kommentar