Privatlivspolitik og cookies

Politik om persondata

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data Plant Mate indsamler, og hvad vi bruger dem til.

Dataansvarlige

Plant Mate er ansvarlig for de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Her er vores kontaktoplysninger:

Plant Mate by Organic Plant Protein
organic@organicplantprotein.dk

Administration:
Resenbrovej 29
8600 Silkeborg

Produktion:
Årupvej 93
8722 Hedensted

Plant Mate indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Hvis du fx sender en mail til os med et spørgsmål, så gemmer vi din mail på vores server for at kunne behandle dit spørgsmål.

Plant Mate behandler kun data om dig, som du giver os, i forbindelse med vores kontakt. Det omhandler data som fx navn, virksomhed, e-mail og telefonnummer.

Virksomheden indsamler ikke følsomme oplysninger som race, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, tilhørsforhold til fagforening m.v. Hvis vi videregiver dine persondata til andre parter, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse. Plant Mate opbevarer de registrerede data så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, dine personoplysninger er indsamlet til.

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.

Cookies