Plante protein produkter
Den teknik, der anvendes til at fremstille disse produkter, kendes også fra fremstilling af pasta. Mel og vand blandes, dejen æltes, varmes op og ved hjælp af forskellige dysser kan form og størrelse varieres. På samme måde som der fremstilles forskellige pastaformer og størrelser.
Disse Plant Mate produkter kan erstatte kød i de fleste retter.
Som tørre produkter er proteinindholdet 53%. De skal optage vand, marinade, bouillon eller anden væske før de serveres. 100g produkt vil veje ca. 250g efter opblødning og proteinindholdet i det opblødte planteprotein vil være 18%, svarende til kød. Denne type produkter kaldes også Teksturerede Vegetabilske Proteiner, TVP.
Fedtindholdet er lavt, 4% og kostfiberindholdet højt, 15%.
Find vejledning og opskrifter her.

Se deklaration på produkterne her
Plante Stykker eller Flakes (Detail og Foodservice)
Velegnet til Chili sin Carne, Gryderetter, Karryretter, Pitafyld, Wokretter, Patéer, Marinerede til salater og supper og meget andet.


Plante Hakket eller Mince (Detail og Foodservice)
Velegnet til Bolognese, Burger, Frikadeller, Pizzatoppings, Shawarma og meget andet.
Plante Strimler (Detail og Foodservice)
Velegnet til Wokretter, Toppings, Pitabrød, Shawarma, Sandwich, Plante Stroganof og meget andet.
Protein Mini eller Granulat Mini (Detail og Foodservice)
Velegnet til proteinberigelse af brød og grød ved erstatning af en andel af melet med Granulat Mini.






Chunks og Bites (Foodservice)
Velegnet til Nuggets, Barbeque, Gryderetter og meget andet.


Granulat (Foodservice)
Velegnet til Burger, Pizzatoppings, Bolognese, Postejer, Grød og meget andet.
Vi tilbyder 2 typer Granulate





