Køkkencheferne og mange andre, der også spiser og laver mad….siger:

Rasmus Prehn, tidligere
Fødevare- og Landbrugsminister i Danmark:

“Super fascinerende besøg hos Organic Plant Protein. Her er plantebaseret kost ikke kun en fremtidsidé for videnskabsfolk og politikere.
– Det er velsmagende virkelighed.”

Lise Faurschou Hastrup. Køkkenleder på Tuskær, Kulinarisk Kulturcenter :

“Plant Mate produkterne er fantastiske i vores køkken. De er utrolig nemme at tilberede, de er fantastiske at smage til med rigtig mange forskellige smage. Konsistensen er så tæt på kød at selv hard-core kødspisere overgiver sig! Vi bruger produkterne dagligt i alverdens retter, altid med positiv respons fra gæsterne.”

Køkkenchef, Jonas Kragslund, Nyborg Strand – Hotel og Konferencecenter:

“Vi har taget Plant-Mate produkterne til os som et rigtig godt plantebaseret alternativ på vores menu. Der er mange fordele ved produkterne: de er lette og hurtige at arbejde med, de fås i mange varianter – og så er de økologiske og baseret på nordiske råvarer.”

Mads Hansen, Køkkenchef på Restaurant Gasfabrikken i Horsens:

“Jeg var lidt skeptisk fra starten, men det er faktisk nogle rigtig lækre produkter, som vi sagtens kan bruge i fremtiden til plantebaserede retter, og i stedet for kød i gryderetter. De fungerer også godt stegt, hvor de bliver lidt som bacon”. 

Thomas Rybjerg Larsen, Kok, diætist og økologisk omlægningskonsulent.

”Plant Mate giver struktur til maden. Det har en tekstur, der ikke kan opnås ved at bruge enten hele eller hakkede kikærter og bønner.
Hvis vi fx laver en chili sin carne eller bolognese, så giver Plant Mate denne her sejhed og mundfølelse vi normalt forbinder med kød. Det gør det muligt at opnå en højere protein tæthed uden at spiseoplevelsen bliver enten klæg eller melet, som det kan ske når vi anvender kikærter og bønner.”

Morten Fenger, Indehaver og køkkenchef på Vegetarzan

“Plant-Mate udgør på mange måder rygraden i vores køkken. Produkternes forskellighed og anvendelsesmuligheder er meget alsidige.Det er det perfekte produkt: sunde proteiner, klimavenlig produktion, ingen tilsætningsstoffer, ingen allergener, ingen kølekrav og lang holdbarhed. Produkterne giver os unikke muligheder for at lave proteinrig mad som stadig er saftig.

Majbritt Adelsten, Køkken og Kantinekoordinator og Dan Aas Laursen, Uddannelsesleder, Mercantec, Viborg:

“Plant-Mate produkterne er helt unikke, fordi de i praksis muliggør vores omstilling til grønne proteiner – her og nu!
Plant-Mate overraskede os! De er lette at implementere, og giver os både mulighed for at lave vores favorit-retter, samt mange nye spændende retter og måltids-elementer fra opskrift-universet på www.PlantMate.dk
Samtidigt sparer vi faktisk penge, da Plant-Mate’s økologiske planteproteiner er billigere end selv konventionelt kød! Det forbedrer vores økonomi i vores 7 kantinekøkkener, der dagligt bespiser flere tusinde elever og medarbejdere.

Anette Hoeg, Køkkenleder i børneinstitutioner i mere end 20 år, udd. Kostvejleder, Madstylist og Madblogger:

“Endelig kan man få bæredygtige køderstatningsprodukter i økologisk kvalitet og uden alle mulige tilsætningsstoffer.
Plant Mate produkterne har en tekstur, der minder om kød. De er meget nemme at smagssætte. Jeg har, som forhenværende kostfaglig eneansvarlig i en daginstitution med børn fra 0-6 år, rigtig god erfaring med at bruge Plant Mate produkterne til små børn, da produkterne er nemme at tygge og nemt kan erstatte kødet i mange retter.
Plant Mate produkterne tæller godt i CO2 regnskabet og er en del billigere end økologiske kødprodukter.”
Anette Hoegs madblog.

Kirsten Skaarup, Madskribent og plantemadspioner:


”Jeg er meget begejstret for planteprodukterne fra Plant
Mate.

De er nemme at behandle på utallige måder. Planteprodukterne er en meget velkommen proteinkilde til afveksling for bønner, linser, tofu etc. De smager neutralt og skal tilføres umami, men de er virkelig gode til at optage smag fra marinader og krydderier.
Og så giver de struktur til en ret – og noget at tygge i.
Der er jo nærmest ingen ende på, hvor man kan bruge de gode produkter”
Kirsten Skaarups Madblog