Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 485kj/115kcal
Fedt 6,9g
Heraf mættede fedtsyrer 0,9g
Kulhydrat 2,6g
Protein 7,2g
Kostfibre 2,3g
Salt 1,0g
Laksefri pålægssalat
Ingredienser
- 50 g Plant Mate produkt. Vælg imellem eller mix: flakes, bites eller Plante Stykker
- 150 g bouillon (150 g = 1,5 dl)
- 3 g paprika (3 g = 1 tsk)
- 1,75 g røget paprika (1,75 g = 0,5 tsk)
- 12 g æbleeddike (12 g = 1 spsk)
- 1 g flydende røg (1 g = 0,25 tsk)
- 166 g yoghurt el. planteyoghurt (166 g = 1,5 dl)
- 35 g mayonnaise el.plantemayonnaise (35 g = 2 spsk)
- 2 g noritang pulver (2 g = 1,5 spsk)
- 12 g citronsaft (12 g = 1 spsk)
- 1 g røget salt
- 1,5 g salt (1,5 g = 0,25 tsk)
- 1 g friskkværnet peber
- 30 g æble i små tern
- 20 g rødløg i små tern
- frisk purløg eller dild
Sådan gør du
- Bouillon blandes med paprika,røget paprika og æbleeddike og hældes over Plant Mate stykkerne. Lad blandingentrække i 15 min. Rør rundt nogle gange så alle plantestykkerne kommer iberøring med bouillonen.
- Brug en elpisker, et piskeriseller en gaffel til at rive plantestykkerne op således, at de minder om struktureni fiskekød.
- Rør yoghurt, mayonnaise, pulveriseret noritang, æbletern,rødløgstern, purløg el. dild, citronsaft, salt, peber og flydende røg sammen.Blandingentilsættes de udblødte og findelte plantestykker. Smag til med salt og peber.
Noter
Serveringsforslag:
Serveres som pålæg på rugbrød, i en sandwich eller evt. som fyld i et pitabrød.
Opbevaring:
Kan opbevares på køl. Tåler ikke frost.
Allergene ingredienser
Yoghurt eller soyayoghurt, æg i alm. mayonnaise
Læg en kommentar
Du skal være logged på for at skrive en kommentar.