
Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)
Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Jyske pandekager
Ingredienser
- 60 g Protein Mini
- 3 spsk æbleeddike
- 3 dl havremælk
- 1 dl kikærtevand
- 100 g majsstivelse
- 35 g havremel
- 4 tsk vaniljesukker
- 1 spsk brun farin
- 2 tsk kanel
- 0,5 dl olie
Sådan gør du
- Æbleeddike og havremælk kommes i en blenderskål eller bare i en skål. Derefter tilsættes vaniljesukker og kanel og det hele blandes. – Tænd ovnen på 150 gr.
- Protein Mini tilsættes og trækker i blandingen i ca. 10 min.
- Dernæst blendes blandingen til den er tyndtflydende og ensartet.
- Kikærtevand og brun farin piskes til stabilt skum og vendes derefter nænsomt i den blendede blanding.
- Havremel og majsstivelse tilsættes og vendes rundt i skålen med blandingen til det er jævnt og klar til stegning.
- De små pandekager steges i olie ved svag varme til de er gyldne på begge sider.
- Til sidst lægges de på bagepapir og bages i ovnen ved 150 gr. i ca. 20 min.
Noter
Disse små pandekager kan også smøres med et tyndt lag marmelade eller honning og lægges i madpakken.
Allergener
Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .
Opskriften er udviklet af praktikanterne, Magnus og Daniel. Dernæst serveret for alle medarbejdere hos Plant Mate til endelig godkendelse!
Læg en kommentar