Plant Mate Flødebolle

Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)

Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Plant Mate lakridskugler

1 portion Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 100 g Protein Mini eller Plant Mate Granulat
  • 3 dl lakridsrodste
  • 500 g dadler
  • 100 g mandler eller mandelmel
  • 4 tsk lakridspulver
  • 80 g jomfrukokosolie
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 knivspids salt
  • rismel

Sådan gør du
 

  • Protein Mini eller Granulat sættes i blød i teen og står i 20 minutter.
  • Mandler blendes i foodprocessor til de er som mel.
  • Plant Mate blandingen tilsættes mandelmelet og derefter også dadler, lakrids, salt og kokosolie. Røres godt sammen.
  • Konfektmassen rulles til små kugler, som rulles i rismel for at undgå at de klistrer. – Konfektmassen kan også trykkes lidt ud på bagepapir og sættes i fryseren 1 times tid inden den formes til kugler. Det gør det nemmere og mindre klistret at arbejde videre med
  • Derefter rulles kuglerne. Ønsker du chokoladeovertræk, kan kuglerne med fordel fryses inden, da chokoladen så stivner hurtigt og er nemmere at styre!
  • Chokoladen smeltes. Stik en tandstik i kuglerne og døp dem i chokoladen.Lad dem tørre.
  • Derefter kan de evt. sættes i fryseren. De behøver blot at udtages kort tid før servering

Noter

Disse små kugler er det rene Mums! De serveres og sælges hos Kunst og Kulturcenter Tuskær i Fjaltring ved Vesterhavet. Tuskær har det økologiske spisemærke og er beriget med særdeles kreative madfolk!
www.tuskaer.dk

Allergener

Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .

Opskriften er udviklet af Lise Faurschou, Tuskær.