Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 513kj
Fedt 6,99g
– heraf mættede fedtsyrer 3,17g
Kulhydrat 8,85g
Kostfibre 2,48g
Protein 5,66g
Pasanda med quinoa
Ingredienser
- 125 g Plant Mate. Vælg imellem eller mix: Plante Stykker, Strimler eller Flakes
- 300 g champignon i skiver
- 150 g hokkaido græskar i små tern
- 300 g løg i tern
- 3 fed hvidløg, hakket
- 400 g tomat passata eller hakket tomat
- 400 g kokosmælk
- 100 g græskarkerner
- 3,5 spsk olie
- 3 spsk citronsaft
- 3,5 dl vand
- 2 spsk salt
- 1 tsk sukker
- 1 spsk paprika, sød
- 1 spsk ingefær, revet
- 1 tsk korianderfrø, stødt
- 1 tsk spidskommen, stødt
- 0,5 tsk sort peber
- 0,5 tsk kanel, stødt
- 1 knivspids cayennepeber
- 1 knivspids nelliker, stødt
Sådan gør du
- Løg og hvidløg brunes i olien.
- Tilsæt derefter alle krydderierne minus citron og sukker.
- Krydderierne vendes et par gange med løgene.
- Champignon, vand, tomat og salt tilsættes og koges op.
- Plant Mate stykkerne og græskarkernerne tilsættes og retten simrer derefter i ca. 15 min. under hyppig omrøring.
- Græskar, sukker og kokosmælk tilsættes og retten simrer videre i 5-10min.
- Til sidst smages til med citronsaft.
Noter
Pasandaen kan serveres med kogt quinoa - og gerne en frisk salat eller råkost.
Der indgår 120g quinoa/person i næringsberegningen på Pasanda.
Der indgår 120g quinoa/person i næringsberegningen på Pasanda.
Læg en kommentar
Du skal være logged på for at skrive en kommentar.