Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 2113 kj
Kulhydrat 58,4g
Fedt 15,3g
Protein 25,8g
Kostfibre 13,6g

Stegte forårsruller energifordeling

Stegte forårsruller med bagte gulerødder

4 personer Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 100 g Protein Mini
  • 100 g vand
  • 300 g gulerod, rå
  • 350 g spidskål, rå
  • 120 g løg, rå
  • 240 g wonton pastry, Happy Boy
  • 10 g bordsalt (jodberiget)
  • 4 g koriander, frø
  • 4 g spidskommen, rå
  • 1 g laurbærblade
  • 2 g peber, sort
  • 45 g rapsolie
  • 50 g rugkerner, hele/knækkede
  • 50 g drikkevand
  • 400 g gulerod, rå

Sådan gør du
 

  • xxx
  • xxxx
  • xxxx
  • xxxx
  • xxxx

Allergener

Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .

Opskriften er udviklet af