
Næringsindhold pr. 100 g: (OBS SKAL RETTES)
Energi 410 kcal/1428 kj
Kulhydrat 40g
Fedt 4,1g
Protein 53g
Kostfibre 15g

Krydderkage
Ingredienser
- 80 g Plant Mate Protein Mini
- 250 g hvedemel
- 250 g havredrik eller mælk
- 175 g plantesmør eller smør
- 200 g brun farin
- 1 stk æg
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt ingefær
- 1 tsk allehånde
- 1 spsk kanel
- 1,5 tsk kardemomme
- 1 tsk stødt nellike
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 gr.C. varmluft
- Sæt Protein Mini i blød i 200g mælk/havredrik i 10 min. Rør rundt et par gange.
- Efter 10 min. blendes Protein Mini med mælk/havredrik til en klistret masse.
- Rør farin og smør sammen til en glat masse med en dejskraber eller ske. Tilsæt ægget og rør godt rundt.
- Bland krydderierne med melet og bagepulveret – i en anden skål.
- Hæld melblandingen og det blendede Protein Mini skiftevis i smørblandingen. Dejen bliver rimelig fast!
- Tilsæt de sidste 50g mælk/havredrik til dejen og bland det hele godt sammen.
- Fordel dejen i en brødform foret med bagepapir og bag den i ovnen i 50-60 min. time ved 175 gr.C. – Dejen kan også fordeles i muffinforme i stedet og bages i ca. 30 min.
- Lad kagen køle af i formen.
Noter
Krydderkagen indeholder 7,5g protein pr. 100g.
Traditionen tro kan krydderkage skæres i skiver og serveres med et tyndt lag smør.
Allergener
Alkj dfælakj dfdfjaæsldfkja æsldfkja æsdlfkjaæds dfaælskdjfaæsldfkj aæsdflkja æsdflkja æsdflkja sædflkja sædflkjas dæflkajs dfælakjsd fælaksjdf æalskdjf .
Opskriften er udviklet af Plant Mate praktikant, Linette Rosenlund
Læg en kommentar