Plant Mate pandekager

Næringsindhold pr. 100 g:

Jyske pandekager

1 portion Udskriv opskrift

Ingredienser
  

  • 60 g Protein Mini
  • 3 spsk æbleeddike
  • 3 dl havremælk
  • 1 dl kikærtevand
  • 100 g majsstivelse
  • 35 g havremel
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk brun farin
  • 2 tsk kanel
  • 0,5 dl olie

Sådan gør du
 

  • Æbleeddike og havremælk kommes i en blenderskål eller bare i en skål. Derefter tilsættes vaniljesukker og kanel og det hele blandes. – Tænd ovnen på 150 gr.
  • Protein Mini tilsættes og trækker i blandingen i ca. 10 min.
  • Dernæst blendes blandingen til den er tyndtflydende og ensartet.
  • Kikærtevand og brun farin piskes til stabilt skum og vendes derefter nænsomt i den blendede blanding.
  • Havremel og majsstivelse tilsættes og vendes rundt i skålen med blandingen til det er jævnt og klar til stegning.
  • De små pandekager steges i olie ved svag varme til de er gyldne på begge sider.
  • Til sidst lægges de på bagepapir og bages i ovnen ved 150 gr. i ca. 20 min.

Noter

Disse små pandekager kan også smøres med et tyndt lag marmelade eller honning og lægges i madpakken.

Opskriften er udviklet af praktikanterne, Magnus og Daniel. Dernæst serveret for alle medarbejdere hos Plant Mate til endelig godkendelse!