Næringsindhold pr. 100 g:
Jyske pandekager
Ingredienser
- 60 g Protein Mini
- 3 spsk æbleeddike
- 3 dl havremælk
- 1 dl kikærtevand
- 100 g majsstivelse
- 35 g havremel
- 4 tsk vaniljesukker
- 1 spsk brun farin
- 2 tsk kanel
- 0,5 dl olie
Sådan gør du
- Æbleeddike og havremælk kommes i en blenderskål eller bare i en skål. Derefter tilsættes vaniljesukker og kanel og det hele blandes. – Tænd ovnen på 150 gr.
- Protein Mini tilsættes og trækker i blandingen i ca. 10 min.
- Dernæst blendes blandingen til den er tyndtflydende og ensartet.
- Kikærtevand og brun farin piskes til stabilt skum og vendes derefter nænsomt i den blendede blanding.
- Havremel og majsstivelse tilsættes og vendes rundt i skålen med blandingen til det er jævnt og klar til stegning.
- De små pandekager steges i olie ved svag varme til de er gyldne på begge sider.
- Til sidst lægges de på bagepapir og bages i ovnen ved 150 gr. i ca. 20 min.
Noter
Disse små pandekager kan også smøres med et tyndt lag marmelade eller honning og lægges i madpakken.
Opskriften er udviklet af praktikanterne, Magnus og Daniel. Dernæst serveret for alle medarbejdere hos Plant Mate til endelig godkendelse!
Læg en kommentar
Du skal være logged på for at skrive en kommentar.