Klik på den opskrift, du ønsker
Plantball sub sandwich
En sandwich, der mætter både smagsløgene og maven! Kan evt. serveres med syltet gulerod. Få nem opskrift her.
Plant Mate Labskovs
Server gerne en god sennep og syltede rødbeder til denne Labskovs. Alternativt en god sennep og ovnbagte rødbeder.
Klassisk Lasagne – i nye toner!
En klassisk lasagne i nye toner! Med bechamelsauce og pastaplader, men nu med plantekød i den krydrede sauce.
Grovboller – med brødrester og ekstra proteiner
Langtidshævede boller eller brød. Med Plant Mate i brød er det nemt at fordele proteiner på flere måltider.
Grød med æblekompot og nøddedrys
En god grød med kompot af æble, gulerod og abrikos. Til 20 vuggestuebørn, 15 børnehavebørn, 10 skolebørn eller 5 betonarbejdere!
Tikka Masala
– med perlebyg og sukkerærter. Lav dit eget Garam Masala-krydderi til.
Plant Mate Plante Burger
Denne Plante burgerbøf kan anvendes både i en burger og som en bøf serveret til grønsager m.m.
Facon – marineret med champignon og rødbedesaft
Her er en variant at den enkle Facon opskrift. Denne har en fyldigere smag med indholdet af svampe.
Tunfri salat
Er cremet salat med trevlede plantestykker. Meget nem at fixe til en frokost.
Fies Grønne Lasagnette
En lasagnette er med små pastastykker, men kan også lægges sammen med pastaplader
Tom Kha Suppe
En thailandsk suppe med kokosmælk. En dejlig sød og syrlig smag.
Svampe Paté
Fyldig smag af gode svampe, søde grønsager og varme krydderier.
Farsfyldte peberfrugter – med Tabouleh
Til en frokost med en lille salat eller til et middagsmåltid med en god kornsalat - Tabouleh.
Plant Mate Deller
Opskriften kan varieres med ristede faconstykker, soltørret tomat, hakket spinat og feta og meget andet
Half & half / Plantekød & oksekød
- til Hakkebøf eller andre retter hvor der ofte anvendes hakket oksekød. Du kan blande Plant Mate plantekød med kød i mange forskellige typer måltider.
Sprøde tempura-stykker med nudelsalat
Et hit blandt børn og unge. De sprøde tempura stykker kan også anvendes som toppings og chips.
Plant Mate med sataysauce og stegte grøntsager
Sataysauce med nøddesmag, nydes over hele kloden.
Plant Mate Delight
Små sukkerfrie konfektstykker til dessert eller til kaffen
Planetens Grønne Hjerter
En lille madpandekage eller vaffel, som kan serveres med stort set alt som topping, måske en rest fra dagen før!
Lasagne med grønsager og Plant Mate
Kan serveres både ved Vesterhavet og på Vesterbro
Forårsruller med friske rå grønsager
Kan serveres som hovedmåltid med perlebygssalat eller som et mindre måltid med 1-2 forårsruller uden salat.
Fønsesalat
Fønsesalat kan serveres som frokostret eller forret på et godt stykke brød eller på Planetens grønne hjerter!
Rullekebab med Plant Mate og salat
Salaten til fyldet kan sammensættes efter årstidens grønt og hvad der er i "skuffen"
One pot Plant Mate pie
Alt i et fad! Er god til en omgang ”tøm dit grønt rum eller skuffe”.
Aspargessuppe med ristede Plant Mate stykker
Aspargessuppe med ristede Plant Mate stykker. En nytænkt klassiker.
Marokkansk tagine
Marokkansk tagine har en fyldig krydret smag. Server den f.eks. med kogte korn eller bagte rodfrugter.
Rød suppe a la gullash
Rød suppe a la gullash kan serveres med sprøde krydrede plantestykker, et lille brød og et grønt drys.
Makrelfri salat
Makrelfri salat kan serveres på godt brød - evt. sammen med mayonnaise, purløg og persille.
Frugtpålæg med Plant Mate
Frugtpålæg kan serveres på brød eller som mellemlag i en kage. Rester kan fryses eller bruges i brøddej eller i kager.
Plante Pariser
Pariserbøf serveret med spejlæg, syltede rødbeder og revet peberrod - er en klassiker. Her med en plantebøf!
Shepherds pie med plantekød
Shepherds Pie er en ganske populær ret i mange børnefamilier i mange lande.
Plant Mate i sennepssauce med bulgur
Plant Mate i sennepssauce serveres med kogt bulgur, persilledrys og dampet broccoli.
Plant Mate Frikassé
En klassisk populær smag. - Brug den også som fyld i tarteletter.
Laksefri pålægssalat
En cremet velsmagende mundfuld! Serveres på brød, i en sandwich eller evt. som fyld i et pitabrød.
Jyske pandekager
Disse små pandekager kan også smøres med et tyndt lag marmelade eller honning og lægges i madpakken.
Plant Mate lakridskugler
En lille lækker mundfuld! Lakridskugle eller Flødebolle eller Mums. Kært barn ...
Marinerede Plant Mate Stykker
Sprøde - med et godt bid! Kan anvendes i salater, i wokretter, på suppe, på pizza og som en snack.
Stroganoff med kartoffelmos
Denne Stroganoff er krydret til den stærke side! Mosen mildner den samlede smagsoplevelse.
Karrygryde – som alle kan li’ den!
Smager som den populære ret - ”Kylling i karry” - bare uden kylling!
Plant Mate Bolognese med pasta
En af de mest populære saucer i børnefamilier - Bolognesen. Kan også anvendes i en lasagne.
Plant Mate Chili sin carne
Med et fuldkornsbrød og gerne en kålsalat ved siden, er Chili sin carne et godt måltid.
Plantepostej
Cremet, mild og smørbar. - Som en klassisk dansk leverpostej.
Pasanda med quinoa
En populær indisk ret med mange krydderier. Her er gedekødet erstattet med Plant Mate.
Plant Mate Hummus
Til en sandwich, i et pitabrød, som dip eller på et godt stykke brød.
Tarteletfyld med gode planteproteiner
Varme knasende tarteletter med velsmagende fyld kan serveres både som et lille måltid og som hovedmåltid – afhængig af antal.
Facon – smager næsten som bacon
Facon er sprøde og salte som små bacontern. Kan opbevares længe på køl - klar til at riste.
Krydderkage
Krydderkage - en rigtig søndagskage med lidt ekstra protein.
Stegte forårsruller med bagte gulerødder
Stegte forårsruller med bagte gulerødder - til fest, til festival, til madpakke og meget andet.
Amerikanske pandekager med Plant Mate Protein Mini
Disse små pandekager kan også smøres med et tyndt lag marmelade eller honning og lægges i madpakken.
Plantekødssauce til børn – og os andre
En variant af Plant Mate Bolognese - med mange nuancer i krydring og smag.
Boller med gode proteiner
Hvis du ønsker mere protein i dine egne favoritboller, så kan f.eks. 10% af melet udskiftes med Protein Mini, der indeholder indeholder 51% protein.